14. februar 2018

Helium

Helium og ballongas…

Helium til balloner kan vi anbefale at du køber via CTI Party

Med helium i ballonerne er du ikke afhængig af, at skulle binde dem op i loft eller på vægge, idet de svæver selv og derved giver dig lidt flere muligheder for en anderledes og unik udsmykning. Vi anbefaler at købe helium kit, som er lette at betjene og da det er engangflasker, skal de efter endt brug, blot afleveres på genbrugspladsen som jern.

Lad dine balloner flyve med helium! Denne handy helium kit er perfekt til fødselsdagsfest, festligheder, bryllupper, skoledanser og meget mere!
Heliumtanken er letvægt flaske og engangsbrug. Det er nemt at bruge dyse til at fylde balloner i en snap tag og med håndtag for nemt at bære.
Helium Tank indeholder 99,98% helium og indeholder 30 eller 50 latexballoner, der måler 9 “hver i forskellige farver.

Hvad er Hi-float?
Hi-Float er et plastikprodukt man sprøjter ind i ballonen. Dette gør, at ballonen kan svæve op til 25 gange længere – Dog skal man ikke komme for meget Hi-Float i ballonen, sådan at den ikke kan svæve. Når man anvender Hi-Float må ballonen ikke udsættes for store temperatursvingninger (dvs. hvis man puster ballonerne op i et varmt lokale pga. solen og om natten bliver lokalet koldt, det vil ballonen ikke kunne holde til) Ved for store temperatursvingninger vil Hi-Floaten krakelere i ballonen og den vil hurtigt miste helium.