18. juli 2017

Ballonport

Ballonport der siger velkommen …

Giv dine kunder og gæster en eksklusiv velkomst med en Ballonport næste gang du afholder en begivenhed
Alle elsker balloner, så hvorfor ikke byde dine gæster velkommen i et inferno af balloner opsat som en ballonport i indgangen.
Sæt den sammen med en løber og du har med det samme den mest elegante og eksklusive indgang til netop din åbning, begivenhed eller fest.
Skab blikfang med en elegant hvid ballonport eller fuldend din butiks koncept med balloner i samme farve som dit logo.
Erstat æresporten med en ballonport i brudeparrets yndlingsfarver eller festens farvetema. Du vælger selv, om porten skal være i 1-2-3 eller 4 farver

Uanset hvilken farve eller farvesammensætning du vælger, står vi altid klar til at hjælpe med både rådgivning og opsætning.
Vi er specialiseret i at fremstille salgsfremmende aktiviteter med balloner, såsom ballonporte, opsendelser, buketter og scene baggrunde. Vores ballonporte bliver mere og mere brugt af både private og virksomheder til markering af bryllup, studenter fest, butiks åbninger, opstart af udsalg og andre festlige lejligheder.En ballonport på ca. 6 meter koster kr. 1500,00 excl. moms + transport
Efterfølgende løbende meter koster ca. kr. 300,00 (Dette er dog kun en tommelfinger regel vi ikke nødvendigvis bruger så meget tid på)