29. april 2020

Antal af tryk

Diverse muligheder for tryk

Der er et hav af muligheder for at få trykt på en ballon. Skal du have dit budskab på den ene sider og dit logo på den anden side, eller skal du bruge 4 farver tryk på en side og 2 farver på den anden side. Det kan være du skal bruge et fuldt farvet foto af din valgplakat (CMYK fuld foto print) så er dette også muligt. Vi har mange muligheder for alle mulige sammensætning af tryk, dog betyder det også noget om antal for hvor mange du som minimum skal bestille

Herunder vil du kunne se de forskellige muligheder vi har for at kunne trykke netop din ballon, og husk før du siger JA TAK så laver vi altid et forslag på layout til dig, så du kan se placering af dit logo på ballonerne, før vi sætter produktion i gang.

Bemærk trykområde på en ballon varierer efter hvor stor ballon du vælger, men et tryk kan kunne være i en del af ballonen pga. den buer (rund) og man kan derfor ikke se trykke uden at skulle drej en ballon. Men man kan trykke på 4 sider af en ballon + på toppen af den (dette kaldes for 5 sider tryk)

FARVER PÅ REKLAMEBALLONER

PRISLISTE PÅ REKLAMEBALLONER

INFORMATION OM REKLAMEBALLONER

Bestil her !